preload
Assalamualaikum..

Dengan nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha penyayang.. tiada satu pun yg berlaku di dunia ini, malah di akhirat.. tanpa pengetahuan dan keizinanNya.. kepada Mu jualah kami berlindung.. dan kepada Mu jualah tmpt kami memohon pertolongan..

Demi Allah..
Sekiranya engkau tahu.. untuk apa engkau diberi peluang hidup di muka bumi ini.. sudah pasti engkau tidak akan bersikap demikian.. tidak pula engkau akan berbuat sesuatu yg langsung tidak memberi faedah utk akhirat mu.. sesungguhnya Allah Maha Melihat atas segala sesuatu.. dan itu tersangatlah mudah bagiNya..

Demi Allah..
Sekiranya engkau tahu.. dan dapat merasai akan apa yg dirasai oleh mereka yg terdahulu sebelum kamu.. yg terlebih dahulu dipanggil mnghadap Tuhan Semesta Alam.. sudah pasti tiada lagi perkataan yg tidak baik yg terkeluar dari kelembutan lidah mu.. yg sesungguhnya lidah itu lebih berbahaya dari sebilah pisau yg tajam..

Demi Allah..
Sekiranya engkau tahu.. Neraka itu benar.. siksa kubur itu benar.. huru-hara mahsyar itu benar.. titian sirat itu benar.. dan janji Allah itu benar.. tiada lagi akan keburukan dari keterlanjuran sifat semulajadi manusia itu..

Demi Allah...
Sekiranya engkau tahu....

 • 1 comments:

 • Pengen yang lebih seru ...
  Ayo kunjungi www.asianbet77.com
  Buktikan sendiri ..

  Real Play = Real Money

  - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
  - Bonus Mixparlay .
  - Bonus Tangkasnet setiap hari .
  - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
  - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
  - Cash Back up to 10 % .
  - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

  untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
  - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
  - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
  - WHATSAPP : +63 905 213 7234
  - WECHAT : asianbet_77
  - SMS CENTER : +63 905 209 8162
  - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

  Salam Admin ,
  http://asianbet77.com/

 • Facebook Comment

About Me

Aku yang masih berkelana.. Di dalam penjara dunia.. Mencari jalan ke syurga.. Terjerat di jaring neraka.. Tersembam di lembah noda.. Kini bangkit mencuci dosa.. Rahmat Allah tiada penghujungnya..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِSuasana yg paling indah ialah di kala mlm mnjelma.. di saat manusia sedang lena.. di ketika hati merindui Penciptanya...