preload

Yakjut & Makjut

Published in: Labels:

MALAM TADI (AHAD - 28 MAC 2010), SEKIRANYA ANDA MENGIKUTI RANCANGAN HALAKAH DARI TV9, PERBINCANGAN MENGENAI YAKJUT DAN MAKJUT INI, DIBARISI OLEH AHLI PANEL..
DR. DANIEL DAN SAUDARA MUHAMMAD ALEXENDER DARI INDONESIA. PASTI MEMBUATKAN ANDA TIDAK BOLEH UNTUK MELELAPKAN MATA. JANTONG ANDA AKAN SENTIASA BERDUP DAP KERANA MEMIKIR DAN KEBIMBANGAN.

TAK ADA NILAINYA DUNIA DAN ISINYA APABILA ALLAH MENURUNKAN BALA DAN KEROSAKAN YANG DIBAWA OLEH YAKJUT DAN MAKJUT INI. IANYA DITURUN KAN OLEH ALLAH ATAS BALASAN ALLAH S.W.T KEATAS HAMBA2NYA YANG TIDAK MENJAGA AGAMANYA. DENNGAN BERLAKUNYA PELBAGAI KEMUNGKARAN YANG DILAKUKAN OLEH UMAT MANUSIA, SEUMPAMANYA... MAKSIAT BERLULUASA, KEBANJIRAN ANAK2 HARAM ( ANAK YG TAK SAH TARAF) DAN BERBAGAI LAGI... MASYAALLAH...ALLAHUAKBAR TAKUTNYA SAYA. BILA MENDENGAR KUPASAN2 DARI KEDUA2 AHLI PANEL INI. BETUL2 INSAF..


UNTUK FITNAH DAJJAL.. RASULULLAH ADA MEWASIATKAN KEPADA KITA SUPAYA MENGAMALKAN AYAT DAN DOA2 TERTENTU, TETAPI FITNAH YAKJUT DAN MAKJUT INI.. APA KAH ADA DOA2 TERTENTU YG PERLU DIAMAL KAN UNTUK MENGELAKKAN KITA DARI TERKENA BAHANA DAN BALA YG DIBAWANYA. BAK DI KATA OLEH DR. DANIEL.. TERUSKAN DAN BERSITQAMAH DALAM BERIBADAH, YAKIN DENGAN KASIH SAYANG ALLAH... SENTIASA MENGHARAPKAN RAHMAT DAN KASIH SAYANG DARI ALLAH... INSYAALLAH ALLAH ITU LAGI BIJAKSANA DALAM SEGALA URUSAN KITA..


WALLAHUAALAM...

About Me

Aku yang masih berkelana.. Di dalam penjara dunia.. Mencari jalan ke syurga.. Terjerat di jaring neraka.. Tersembam di lembah noda.. Kini bangkit mencuci dosa.. Rahmat Allah tiada penghujungnya..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِSuasana yg paling indah ialah di kala mlm mnjelma.. di saat manusia sedang lena.. di ketika hati merindui Penciptanya...