preload

Malware menyerang?

Published in: Labels:
Betul ke de blog yg kene serang malware..? Xleh bukak? huhuhu.. malware ni klu ikutkan agak jahat.. lebih kurang jahat mcm peti ais jgk la.. malware ni kdg² xleh dikesan oleh antivirus biasa.. such as avast, kaspersky or what so ever.. sbb ia agak halus mcm bulu pusat aku..

 Jadi langkah terbaik, install la mana² software malware yg korg berkenan kat pc masing².. xperlu nk install kat pc ktua kg korg..

 Aku cadang install MALWAREBYTES ANTI-MALWARE. Korg cari la sndiri ye.. byk yg da crack. Coz hackers² skrg hebat².. aku jamin pc korg lebih selamat.. xperlu cari pendinding dari mane² tok bomoh.. walhal degawan skali pun..

Atau pun klu korang malas sgt nak cari crack, korang search malwarebytes anti-malware 1.51 kat google. Then donlod ler. Pastu email kat aku email korang (guasyed@gmail.com), nnt aku bagi user n password crack. Mudah kan.. mcm mkn nasik goreng ikan masin kan..

Lepas settle tu pandai² la scan.. n tngok brape byk hasil ternakan korang...

 p/s: jgn lupe kim salam kat awek² yg msih single.. hahahaha..

About Me

Aku yang masih berkelana.. Di dalam penjara dunia.. Mencari jalan ke syurga.. Terjerat di jaring neraka.. Tersembam di lembah noda.. Kini bangkit mencuci dosa.. Rahmat Allah tiada penghujungnya..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Suasana yg paling indah ialah di kala mlm mnjelma.. di saat manusia sedang lena.. di ketika hati merindui Penciptanya...