preload
Ni gambar kat titiwangsa.. Baper org tah aku pegi, lupe la.. maybe dlm 3 buah bas kot.. tp bkn kitorg.. 3 buah bas tu parking kat sbelah keta aku.. kitorg pegi 1 keta jer.. Aku letak pic kt bwh ni first sbb aku rase mcm best je gaya tu.. nampak macho kan..?? hahaha.. klik pic tu tuk tngok ngan jelas.. xpon pkai je tropong ke, microskop ke.. 



Mamat ni sebijik mcm mat pit.. Silap aku pegi gelak.. klu x mmg agak real la pic nih.. boleh antar kat muzium.. xpun letak kat zoo.. mesti glamer nnt.. glamer mcm Harun Salim Bachik.. caya la.. bdk² ni mmg terer klu bab blakon.. kalah Fauziah Nawi.. hehehe jgn mare ye ibu..



Korang igt aku saje² ke wat gitu? Pada awalnya aku just nak ukur je telinga aku ngan pusat mamat tu.. sama ada same besar or sebaliknya.. tutup² aku dengar mcm ade benda nendang².. konfius jgk aku pada mulanya.. namun tanpa diduga, aku ternampak sorg pakcik jual eskrim.. aku pon pegi beli eskrim tu dan mkn.. Lapar beb.. Pasal citer tadi? Aku citer xabis ek? lantak la kan.. bukan masuk paper pun..



Fuuu.. korang tngok muka bdk dalam pic ni ade iras² Malek Noor x..? xpon Uji Rashid ke.. xjgk? Maybe jugak ade iras Tom Cruise.. Tp aku bkn jenis riak bro.. ape tah lg prasan.. tapi betul jgkkan.. bile tngok betul².. mcm Aaron Aziz la.. well bkn nk kate la.. tp klu tanye aku ngan jujur.. aku ngaku la.. muka mcm nk berak jer tuh.. Aaron Aziz knon.. pttuuiii..



Ni adalah gaya yg paling macho skali yg kitorg pernah buat seumur hidup.. mmg macho habis kan.. agak² bleh x masuk majalah wanita..?



Dan yg last ni aku actualy.. (ckp omptuih siot).. aku bkn sngaje nk tongging mcm tu, tp terpaksa.. ade la sorg minah ni yg mcm pelik je tengok kitorang bergambar.. mcm xpuas ati jer.. klu nk join ckp je la kan.. apedehal.. kitorg pon sporting pe.. ni tngok mcm kitorg ni perogol bersiri plak.. klu nk rogol pon, gila pe nk rogol tgh² org rmai tu.. maunye semua join.. jahanam ko.. ape lg, aku ekjas la serombong asap ke depan dia.. sib baik xkuar skali ngan bahan² organik.. hahhahaa.. (sbenarnye aku tipu je.. gila nk wat kt org gitu. akai ada ka..)


Papehal pon.. member² gua mmg best.. sorg kat situ da kawen... tinggal aku ngan 2 org lg.. tp yg tu pon da tunang.. xlame da tu.. tinggal la aku sorg².. aku igt nk bela zirafah ar.. nnt bile sumer da kawen.. bleh la aku men² ngan zirafah plak kan.. xla sunyi sgt aku nanti.. Abih da citer aku.. Sekian..


  • 3 comments:

  • ikon mana?

  • Assalam..

    kemain berphotoshoot ye encik syed ?hehehh..yela kan aaron aziz la katakan..msti byk dslr kt titiwangsa time 2 nk amek gmbo die..kui3.

    siap makan askem,.whoa..behnyee..

    xleh blah gmbo 2nd last..macho perabes r 2 ea..heee,,kalah aaron bukan nama sebenar..=p

    ala,,pempuan 2 mesti da terpikat ngn die ni...2 pasal tgok2..haaa..ayok2...=p

    dari bele zirafah bek bela kucing,,somelll jee..;D

    hee...pnjg la pulak komen..adehh.sory2..ngee

  • hehehe.. pjg plak cikda nih komen..
    klu rase nk mkn eskrem, meh la cni..

  • Facebook Comment

About Me

Aku yang masih berkelana.. Di dalam penjara dunia.. Mencari jalan ke syurga.. Terjerat di jaring neraka.. Tersembam di lembah noda.. Kini bangkit mencuci dosa.. Rahmat Allah tiada penghujungnya..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Suasana yg paling indah ialah di kala mlm mnjelma.. di saat manusia sedang lena.. di ketika hati merindui Penciptanya...