preload

Broga Hill

Published in: Labels:

Subhanallah..!!! Perkataan pertama aku setelah sampai ke puncak Broga Hill, Semenyih ni. Walaupun subuh belum menjelma, namun suasana sangat nyaman. Hilang semua penat lelah aku ngan member².. 








Kitorg tolak dari KL kira² pukul 3.00 pagi. Semangat nak tengok matahari terbit punye pasal. Member² aku le ni. Kemaruk nak ambil gambar sangat. Hehehehe.. (kalau diorg terbaca ni mesti aku kena campak dalam Laut China Selatan)


Sampai² je aku lepak² dlu. Penat woo.. Da la tido sejam je malam tu. Excited la konon.. ceh.. tapi jgn silap. bukan kitorg je, ade lagi budak² lain yg sampai dulu. Maknenye xcukup excited lg la nampaknye. Len kali aku ingat nak pegi pukul 1 plak. Xpun bermalam terus kat situ dlm seminggu dua. (dlm hati - bodohnye idea aku ni). 

Oleh kerana aku xde kamera canggih² (camera henset je ade), terpaksa la aku dgn hati yg ikhlas jadi model xberbayar. 

Aku agak suka view ni. Walaupun muka aku nampak mcm hantu (ala.. model² yg ade bkn lawa pon.. make up je lebih.. cover² hahahaha..).


Ape² hal pun, aku puas ati pegi sana. Ingat nk terus je pegi ke Tok Wan, tapi member² aku semua da penat. Di lain hari kami pasti akan datang lagi.



Keindahan Ciptaan Tuhan



About Me

Aku yang masih berkelana.. Di dalam penjara dunia.. Mencari jalan ke syurga.. Terjerat di jaring neraka.. Tersembam di lembah noda.. Kini bangkit mencuci dosa.. Rahmat Allah tiada penghujungnya..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Suasana yg paling indah ialah di kala mlm mnjelma.. di saat manusia sedang lena.. di ketika hati merindui Penciptanya...